< Alle onderwerpen
Afdrukken

Careblock Builder

U heeft de mogelijkheid om zelf Careblock(s) te ontwikkelen, zelf gemaakte Cabelock(s) worden gebaseerd op zelf aangemaakte formulieren . U dient eerst een form te ontwikkelen en te testen, hierna kunt u het betreffende form omzetten in een maatwerk Careblock. Nadat u het Careblock heeft aangemaakt gebruikt u dit als een standaard Careblock, door de rechten in te stellen en het te plaatsen op het gewenste tabblad.

 Toevoegen van een maatwerk Careblock

  1. Ga naar de module ‘Beheer’ en open het onderdeel ‘Careblock Builder’.
  2. Klik op het + icoontje rechtsboven in het Careblock.
  3. Voer de gewenste naam van het nieuwe maatwerk Careblock in bij het invulveld ‘Naam’.
  4. Selecteer het formulier dat u wilt gebruiken als inhoud van het nieuwe Careblock. Let erop dat u de juiste revisie van het gewenste formulier kiest. De inrichting en instelling van uw formulier bepalen op welk domein of module dit Careblock gebruikt kan gaan worden. Daarnaast bepaalt dit ook of het een Careblock is waar één record gevuld kan worden of dat er meerdere records (grid weergave) gevuld kunnen worden.
  5. Geef aan voor welke gebruikerstypes dit Careblock gemaakt wordt. Let op: het is niet wenselijk om eenzelfde Careblock aan zowel het gebruikerstype Cliënt/Contactpersoon en Medewerker/Beheerder te koppelen.
  6. Indien het een grid Careblock betreft (meerdere formulieren) kunt u selecteren welke kolommen getoond moeten worden in het grid binnen het Careblock.