VOOR WIE

Geen enkele zorgorganisatie is hetzelfde. Dat beseffen we bij Qurentis  maar al te goed. Wij zijn dan ook van mening dat een ECD flexibel en eenvoudig genoeg moet zijn om aan te kunnen sluiten bij het werkproces van zorginstellingen in alle soorten en maten. Met de ruime keuze aan standaard templates, die aan te vullen zijn met een veelvoud aan Careblocks, heeft u altijd toegang tot úw ideale ECD, ongeacht de grootte van uw zorginstelling. 

Gehandicaptenzorg

Het slimme ECD Carefriend is er voor alle zorgprofessionals binnen de gehandicaptenzorg. Samen met collega’s zorgen jullie ervoor dat de cliënt centraal staat en dat administratie zo min mogelijk kostbare tijd van jullie wegneemt. Ook in Carefriend staat de cliënt centraal. Werken met verschillende methodieken binnen de gehandicaptenzorg is geen probleem. Door onze handige formbuilder kunnen wij iedere soort methodiek onderbrengen in uw Carefriend omgeving!
VRAAG ONLINE DEMO AAN

GGZ

Professionals werkzaam in de GGZ worden met het gebruik van Carefriend van A tot Z ondersteund. Door de makkelijke rechtenstructuur kan moeiteloos multidisciplinair worden gewerkt op een eenvoudige én veilige manier. Alle denkbare methodieken kunnen ingebouwd worden. Uniek aan Carefriend is dat u dit met de handige formbuilder zelf kunt, maar onze customer service afdeling en implementatiepartners kunnen hier ook altijd bij ondersteunen.
VRAAG ONLINE DEMO AAN

Jeugdzorg

Als jeugdbegeleider wilt u zorgeloos uw werk kunnen doen. Met Carefriend stelt u gemakkelijk een behandelplan op voor de jeugdige, maar eventueel ook voor de rest van het gezin. De rijke contactmogelijkheden in Carefriend zorgen er bovendien voor dat u gemakkelijk in contact blijft met alle betrokkenen waarmee u samenwerkt in het zorgdossier. Ook contact met uw cliënten en zijn of haar contactpersonen verloopt via Carefriend op veilige en intuïtieve wijze. 
VRAAG ONLINE DEMO AAN

Ouderenzorg

Als zorgverlener in de ouderenzorg, zowel op de afdeling als in de thuiszorg, wilt u de beste zorg leveren aan uw cliënten. Een ECD moet hier de juiste ondersteuning in bieden. Bij het inloggen in uw Carefriend omgeving wilt u bijvoorbeeld direct de laatst geschreven rapportages voor uw cliënten inzien, of snel een afspraak wijzigen vanuit de agenda. Door de flexibele opbouw ziet u op het dashboard direct datgene wat voor u - en hierdoor ook voor uw cliënten - het belangrijkste is. Een specifieke rapportage heeft u binnen een paar muisklikken teruggevonden en een individuele óf groepsafspraak maakt u zonder enige moeite aan vanuit de agenda of het rooster.
VRAAG ONLINE DEMO AAN