< Alle onderwerpen
Afdrukken

Personalisatie inrichting

Dit Careblock geeft u de mogelijkheid om systeeminstellingen te personaliseren en aan te laten sluiten bij uw (zorg)organisatie. Met dit Careblock Carefriend geheel naar eigen inzicht visueel vormgeven. Om te zorgen dat de kleuren goed bij elkaar passen adviseren wij om gebruik te maken van een kleurenpalet. Deze kunt u online op veel verschillende plekken vinden. Een kleurenpalet laat zien welke kleuren goed bij elkaar passen, waarna u direct de kleurcode kunt kopiëren en plakken.

De volgende onderdelen kunt u instellen via het Careblock Personalisatie Qmula:

Alle onderstaande instellingen worden ook doorgevoerd op het cliëntenportaal en het contactpersonen portaal.

Instelling: Achtergrondkleur Qmula

In de instelling ‘Achtergrondkleur Qmula’ kan de achtergrondkleur voor de gehele applicatie ingesteld worden. De standaard witte achtergrond kleur wordt vervangen door de kleur die door u ingesteld wordt.

Instelling: Careblock vorm

In de instelling ‘Careblock vorm’ kunt u aangeven hoe de vorm van een Careblock er uit moet zijn in uw applicatie. U kunt in deze instelling de hoekvorm bepalen (Ronde hoek, Stompe hoek of een Rechte hoek), de kopkleur kan ingesteld worden en u kunt instellen of de schaduw rondom het Careblock aan of uit moet staan.

Instelling: Klantlogo applicatie

In de instelling ‘Klantlogo applicatie’ kunt instellen welk logo u weer wilt geven in de linkerbovenhoek van de applicatie. U kunt hier bijvoorbeeld het logo van uw organisatie weergeven, om de omgeving nog meer op uw organisatie aan te laten sluiten.

Instelling: Klantlogo inloggen

In de instelling ‘Klantlogo inloggen’ kunt instellen welk logo u weer wilt geven op de inlogpagina van uw applicatie. U kunt hier bijvoorbeeld het logo van uw organisatie weergeven, om de omgeving nog meer op uw organisatie aan te laten sluiten.

Instelling: Module menu verticaal weergeven

In de instelling ‘Module menu verticaal weergeven’ kunt u de weergave van de menubalk instellen. U heeft de mogelijkheid om de menu balk horizontaal weer te geven boven in het scherm of om de module balk links weer te geven als een verticale balk. In beide menu’s zullen altijd alle modules getoond worden die een gebruiker mag gebruiken.

Instelling: Primaire kleur Qmula

In de instelling ‘Primaire kleur Qmula’ kunt u de primaire kleur van uw applicatie instellen. De standaard ‘roze’ kleur van Carefriend kunt u op deze manier vervangen door een kleur die binnen uw organisatie gebruikt wordt. Op deze manier kunt u uw applicatie nog meer aan laten sluiten op uw organisatie.

Instelling: Primair lettertype Qmula

In de instelling ‘Primair lettertype Qmula’ kunt u instellen welk lettertype u wilt gebruiken binnen uw applicatie. Alle teksten binnen de applicatie zullen, na het wijzigen van deze instelling, weergegeven worden in het door u ingestelde lettertype.