Nieuw in Carefriend: De Carefriend Chat

De zorg aan uw cliënten wordt in de meeste gevallen verleend door meerdere disciplines die op een veilige en gemakkelijke manier met elkaar én met de cliënt in contact willen blijven. Om deze veilige en snelle manier van contact met betrokkenen mogelijk te maken, hebben we de Carefriend Chat gelanceerd!  

Of u nu alleen met uw cliënten, met uw collega’s, of met het gehele zorgteam van een cliënt wilt communiceren, met de Carefriend Chatfunctionaliteit  is contact leggen én onderhouden zo gebeurd. 

Gebruik de chatfunctionaliteit bijvoorbeeld om afspraken met uw cliënten te maken, of om na te gaan hoe het met uw cliënten gaat wanneer u niet fysiek bij elkaar in de buurt bent. Door het Careblock in het cliëntportaal te plaatsen, kunnen uw cliënten na het inloggen direct gebruikmaken van de functionaliteit. 

Neem contact op met onze verkoopafdeling via het telefoonnummer 040-201 00 40, of via verkoop@qurentis.nl voor meer informatie over de Carefriend Chat.