Mijn Keurmerk Carefriend ECD

Carefriend goedgekeurd door ‘Mijn Keurmerk’

‘Mijn Keurmerk’, het digitale registratie platform van Kiwa Nederland B.V., heeft nu ook ons nieuwe ECD Carefriend beoordeeld en goedgekeurd. Het online platform is bestemd voor zzp’ers in de zorg. Zzp’ers krijgen steeds meer te maken met allerlei regels die er binnen het vakgebied gelden. Dit levert uiteraard extra administratief werk op. ‘Mijn Keurmerk’ zorgt ervoor, op basis van wet- en regelgeving, kwaliteit en ondernemerschap, dat de zzp’er in het digitale dossier bewijzen toe kan voegen zodat men kan aantonen aan de specifieke eisen te voldoen.

Vervolgens kunnen betrokken partijen gebruikmaken van deze registratie zodat de zzp’er niet iedere keer dezelfde soort informatie voor een bepaalde organisatie hoeft aan te tonen.

Onze applicatie Carefriend is onlangs getoetst en voldoet aan alle wettelijke eisen, waardoor wij zijn opgenomen op de website van ‘Mijn Keurmerk’.