Carefriend ECD elektronisch cliëntendossier Qurentis ZICT Zorg & ICT beurs

Carefriend op de Zorg & ICT beurs

Van 7 tot en met 9 april 2020 vindt de Zorg & ICT beurs plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar zijn wij aanwezig en staat onze deelname geheel in het teken van onze nieuwste innovatie Carefriend!

Stel uw ideale ECD samen! 
Wij begrijpen dat iedere organisatie een uniek, eigen zorgproces heeft en zijn dan ook van mening dat een elektronisch cliëntendossier zich aan moet passen aan dit zorgproces, in plaats van andersom. 
Op onze stand wordt het dan ook mogelijk om uw eigen ideale ECD samen te stellen door middel van het ruime aanbod aan Careblocks.  

Daarnaast laten we u tijdens een demonstratie graag zien wat de mogelijkheden van Carefriend kan zijn, welke voordelen het systeem kent en welke functionaliteiten de applicatie zoal bevat.

Beursprogramma
Binnenkort maken we ook ook ons beursprogramma bekend. Dit programma zal bestaan uit enkele korte presentaties die we op onze stand gaan geven. In deze presentaties geven we bijvoorbeeld antwoord op vragen als: ‘Wat is een careblock?’ Of ‘Hoe registreer ik de geleverde zorg in Carefriend?’ Houd onze website en social media in de gaten!

Meld u gratis aan 
Meld u nu aan en ontvang gratis toegangskaarten voor de beurs! Wanneer u zich aanmeldt vóór 18 maart 2020 kunt u in aanmerking komen voor het VIP programma. U heeft dan onder andere de beste zitplaatsen bij seminars en toegang tot de netwerkborrel op 8 april.  

Wij zien u graag op 7, 8, of 9 april 2019 op onze stand met standnummer 01.C090. 

Maak een afspraak  
Wilt u er zeker van zijn dat we elkaar op de beurs ontmoeten? Maak dan een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via (0)40 – 201 00 40. Door van tevoren een afspraak te maken weet u zeker dat we elkaar niet mislopen op de beurs.  

Praktische informatie  
Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg.  
Wanneer? 7, 8, 9 april 2020 van 9.30 – 16.30 uur  
Waar? Standnummer 01.C090 – Hal 1 – Jaarbeurs Utrecht  
Kosten? Entree is gratis